Veelgestelde vragen

Lessen

Geef jij overal les? De lessen zijn in de gemeente Nieuwkoop, De Kwakel, Alphen aan de Rijn, Koudekerk, Woubrugge, Ter Aar en Langeraar. Zit jouw woonplaats er niet tussen? Ga uit van een straal tot 12 kilometer rond Nieuwkoop.

Hoe bepaal je hoeveel lessen nodig zijn? De gemiddelde leerling heeft ongeveer 45 uur les nodig om een goed niveau te bereiken als ze bleu beginnen. Je kan kiezen voor een lager pakket maar denk goed na of dit het waard is.

Is het verplicht om een pakket te kopen? Nee, lessen op maat zijn ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Als ik minder uren heb gereden en ben geslaagd krijg ik dan geld terug? Als jij de uren niet hebt opgemaakt zullen deze na rato worden terugbetaald.

Kan ik mijn lessen gewoon afzeggen? Lessen dienen vierentwintig uur van te voren worden afgezegd, anders worden ze in rekening gebracht. Moet je de les binnen vierentwintig uur afzeggen door overmacht? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gaat mijn les door in slecht weer? Lessen zullen zoveel mogelijk doorgaan om leerlingen voor te bereiden op verschillende weersomstandigheden. Als het weer zo slecht is, denk aan ijzel, sneeuw of een storm is het veiliger om thuis te blijven.

Waarom geef jij geen lessen voor het A1 rijbewijs? Persoonlijk vind ik het A1 rijbewijs niet veilig genoeg door het gebrek aan pit. Op deze manier wordt het moeilijker om mee te komen met het verkeer, denk aan invoegen op de snelweg bijvoorbeeld.

Examens

Verzorg jij de theorie examens? Nee, ik verzorg deze niet voor mijn leerlingen aangezien deze al gehaald moet zijn. Mijn expertise ligt op de weg en verdient mijn volledige aandacht.

Kan ik mijn examens afzeggen? Het cancelen van een examen is lastiger, dit kan alleen via het CBR en is dan ook niet kosteloos.

Betaling

Werk jij met cadeaubonnen? Zeker! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Werk jij met betalingsregelingen? Er wordt het meeste gewerkt met pakketten, maar op maandelijkse rekening is ook mogelijk. Neem hiervoor altijd eerst even contact op.