Over mij

Mijn naam is Björn, leer mij en mijn passie kennen!

Mijn naam is Björn, leer mij en mijn passie kennen!

Sinds ik mijn kan herinneren heb ik al een passie voor motorrijden. Toen ik besloot om naast mijn werkzaamheden iets anders op te gaan pakken, was de keuze snel gemaakt. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat ook het lesgeven in de auto mij goed beviel.

Sinds 2016 heb ik mijn bevoegdheid behaald voor het geven van lessen. De eerste drie jaar ben ik als zelfstandige aan het werk gegaan voor een rijschool. Na het opdoen van genoeg ervaring besloot ik om geheel zelfstandig te worden. Zo heb ik de afgelopen twee jaar mijn passie kunnen gebruiken voor het opleiden van beginnende bestuurders.

Met allroadrijdopleidingen wil ik ervoor zorgen dat al mijn leerlingen niet alleen netjes kunnen rijden voor het CBR, maar ook daadwerkelijk over alle paden en wegen kunnen rijden. Van de rustige wegen van het groene hart tot de smalle drukke wegen in de grote stad Amsterdam. We rijden ze allemaal af.

Leer mij en mijn passie kennen!