Opleidingen

Bij Allroad Rijopleidingen is er de keuze tussen de rijbewijzen: A (zware motor), A2 ( middelzware motor) en B ( personenauto). Woonachtig in Nieuwkoop, De Kwakel, Alphen aan de Rijn, Koudekerk, Woubrugge, Ter Aar, Langeraar, Noorden of Woerdense Verlaat? En opzoek naar professionele auto- of motorrijlessen in jouw buurt? Lees dan verder!

Ik ben al vierentwintig jaar in bezit van mijn autorijbewijs en al 10 jaar van mijn motorrijbewijs. Maar, alles met wielen heb ik wel eens gereden. Van traptractor tot bulldozer. Naast mijn baan ben ik dan ook een fanatiek offroad rijder met de auto en de motor. Ervaringen die mij net dat beetje extra hebben geleerd om door te geven.

De lessen zijn eigenlijk altijd één op één, tenzij dat wordt aangevraagd. Het is dan mogelijk om motorrijlessen te volgen met maximaal twee personen. Bij autorijlessen niet. Op deze manier krijgen alle leerlingen mijn onverdeelde aandacht.

Ook als Nederlands niet jouw eerste taal is, is dat geen probleem. Ook Engels en Deens zijn een optie bij Allroad Rijopleidingen voor jouw motor- of autorijbewijs!

Kies jij ook voor Allroad Rijopleidingen voor jouw motor- of autorijbewijs?